2012. május 11., péntek

Újra CSOKI a megyei könyvtárban!

Ha csokoládét nem is osztogatnak jövő hétvégén a kaposvári megyei könyvtárban, azért kicsiknek és nagyobbaknak is érdemes ellátogatni a rendezvényre. A CSOKI Klub (Családi Olvasó Klub Interaktívan) egy játékos olvasásnépszerűsítő program, amelyre elsősorban családok vagy baráti társaságok jelentkezését várják.
S hogy mi történik egy ilyen eseményen? Szinte minden alkalommal más és más, hiszen a délelőtti játékokat nem ugyanaz a könyvtáros vezeti. Érdemes tehát többször is ellátogatni a CSOKI Klub eseményeire, hogy kiderüljön, egy-egy témával kapcsolatban a beszélgetős, a vetélkedős vagy a drámajátékos feldolgozás kerül-e elő.
A foglalkozások előzetes bejelentkezés alapján történnek, így a foglalkozásvezetők a jelentkezők számához és életkorához is igazíthatják a délelőtti programot.
A CSOKI Klub témája is nagyon változatos, van, hogy előre megadott regény, van, hogy egy sokakat foglalkoztató téma köré szerveződnek az események, játékok.

A következő CSOKI május 19-én esedékes a Megyei és Városi Könyvtár Gyerekkönyvtárában, 10.00-től 12.00 óráig. A délelőtt a barátságról fog szólni, a foglalkozást ezúttal Nagyné Németh Ilona könyvtáros vezeti. (Jelentkezni a 06 82 527-357-es telefonszámon lehet.)
Kedvcsinálónak pedig néhány kép egy korábbi CSOKI-élményről:





1 megjegyzés:

  1. Én voltam CSOKI-n családdal,barátokkal. Jól éreztük magunkat, ajánlom Másoknak is! :)
    M.

    VálaszTörlés